Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفتر مشاوره و راهنمایی اداره معاضدت قضایی کانون وکلای دادگستری مرکز مستقر در کانون اصلاح و تربیت تهران افتتاح شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی کانون وکلای دادگستری مرکز، مراسم افتتاح دفتر راهنمایی اداره معاضدت قضایی کانون وکلای دادگستری مرکز مستقر در کانون اصلاح و تربیت تهران  با حضور جلیل مالکی، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز و حجت الاسلام و المسلمین ربانی  رئیس کانون اصلاح و تربیت استان تهران، اسماعیل حسن زاده، معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران ، حجت الاسلام والمسلمین فیرزوجایی، معاون قضایی دادستان استان تهران همچنین اصغرفتحی، معاون قضایی مدیر کل سازمان امور زندان های استان تهران، حسین طالع رئیس اداره معاضدت قضایی کانون وکلای دادگستری مرکز و تعدادی از وکلای اداره معاضدت قضایی، برگزار شد و رسماً دفتر راهنمایی اداره معاضدت مستقر در کانون اصلاح و تربیت تهران افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه جلیل مالکی رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز ضمن تشکر از این فرصت پیش آمده،گفت: کانون اصلاح و تربیت باید آخرین ایستگاه جامعه بزهکاری هر کشور باشد و قبل از آن باید اقداماتی انجام شود که به این مرحله نرسیم و مشکل اساسی این است که در حوزه های پیشگیری به شدت ضعیف عمل می کنیم و دلیلش این است که قبل از اینکه به بحث جرم شناسی تمرکز کنیم به حقوق جزا تمرکز می کنیم  و آموزه های حقوق کیفری را مورد نظر قرار می دهیم و بعد  با اقداماتی که اتفاق افتاده مقابله می کنیم  ایشان افزود: بخش عمده پیشگیری از بزهکاری به قوه محترم قضاییه بر می گردد. بیشترین هزینه و وقت باید به قبل از بزه برگردد و بخش دیگری نیز به دولت بر می گردد. و بسترهای وقوع بزه را در حوزه های مختلف در اجتماع ردیابی و ریشه کن نماید.

مالکی در ادامه گفت: خدمات بسیار خوبی در کانون اصلاح و تربیت صورت می گیرد. رویکرد کانون های وکلای دادگستری خاصه دوره جدید هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز به موضوعات اجتماعی است چون اعتقاد داریم وجهه اجتماعی کانون وکلای دادگستری باید تقویت بشود و مردم با فعالیت های اجتماعی وکلای دادگستری بیشتر آشنا و آگاه شوند به همین علت در حال حاضر خدمات معاضدتی ما فراتر از وظیفه کانون وکلا شده است.

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: در حوزه های تخصصی هم وارد شده ایم و با تاسیس کلینیک حقوق شهروندی که دارای زیرمجموعه هایی است اعم از دپارتمان حقوق کودک که در این زمینه فعالیت های تخصصی در حال انجام است. بخش کودکان از جمله دغدغه های ما بوده و هست و قبل از افتتاح دفتر معاضدت در کانون اصلاح و تربیت ، ارتباط بسیار خوبی با دادگاه اطفال داریم و خدمات معاضدتی را همکاران ما در طول سالیان متمادی در حال انجام هستند و هم اکنون نیز توسعه یافته است.

مالکی در پایان گفت: تاسیس دفتر راهنمایی اداره معاضدت مستقر در کانون اصلاح و تربیت بسیار مبارک است. و نکته این است که ما پیگیر و درخواست کننده برای ارائه خدمات حقوقی به اقشار آسیب پذیر در جامعه هستیم.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین ربانی، رئیس کانون اصلاح و تربیت استان تهران در این مراسم ضمن خیر مقدم به  دکتر مالکی، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز و هیات همراه گفت : چند ماه است اداره معاضدت قضایی کانون وکلا به صورت مستمر زحمات زیادی را متقبل شدند تا بالاخره دفتر راهنمایی در کانون اصلاح و تربیت تاسیس شود.

ربانی ادامه داد: برنامه های بسیار برای بچه های تحت پوشش در کانون اجرا می کنیم مخصوصاً برنامه های حرفه آموزی در این مجموعه قوت دارد و بیش از ۸۰ درصد این بچه ها در برنامه های حرفه ای با موضوعات مختلف در حال فعالیت هستند وحتی ما چند نفر دانشجو در بین این بچه ها داریم .

رئیس کانون اصلاح و تربیت استان تهران گفت: باشگاه ورزشی در این مجموعه داریم و ورزش صبحگاهی هر روز دایر است و برنامه های مختلف از صبح ساعت۶ تا ۱۰ شب که خاموشی است تهیه کرده ایم و اجرا می کنیم. تاسیس دفتر اداره معاضدت که به همت رئیس اداره معاضدت جناب آقای حسین طالع و همچنین سرکار خانم منیژه محمدی از وکلای فعال در حوزه حقوق کودکان هستند، کار بسیار مهم و مبارکی است که امروز افتتاح خواهد شد و امیدواریم به نتایج خوبی برسیم و باقیات و صالحاتی برای همه داشته باشد.

در ادامه  اسماعیل حسن زاده، معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران بابیان اینکه این تاسیس بسیار ضروری بوده است گفت: کسانی هستند که توان آن را دارند بخشی از وجودشان را برای دیگران بگذارند و به پای دیگران بسوزند از مومنان جامعه هستند. مانند بسیاری از وکلای دادگستری که مجدانه و خالصانه در حال فعالیت برای دیگران هستند.من از کانون وکلای دادگستری بسیار تشکر می کنم، کانون وکلا فراتر از تکلیف قانونی خود در حال فعالیت معاضدتی است و هر کس نداند که وظیفه کانون وکلا چه هست فکر می کند وظیفه اجتماعی به عهده دارد و این برکتی است که باید آن را شکر کنیم. جامعه هدف در کانون اصلاح و تربیت کودکان زیر ۱۸ سال است که نیازمند کمک های معاضدتی وکلا می باشند.

همچنین اصغر فتحی، معاون قضایی مدیر کل سازمان امور زندان های استان تهران نیز با تشکر از کانون وکلا و کانون اصلاح و تربیت به خاطر تاسیس این دفتر راهنمایی گفت: امیدواریم بتوانیم این خدمات را توسعه بدهیم و اینکه چند دفتر راهنمایی اداره معاضدت قضایی در زندان های استان تهران به صورت منظم در حال انجام است.

در ادامه این جلسه حسین طالع رئیس اداره معاضدت قضایی کانون وکلای دادگستری مرکز گزارشی از اقدامات صورت گرفته معاضدتی به مددجویان (زندانها)  در راستای انعقاد تفاهم نامه با اداره کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی تهران از سوی اداره معاضدت قضایی بیان کرد.

حسین طالع آمار خدمات اداره معاضدت به مددجوان به شرح زیر بیان کرد:

۱) از زمان افتتاح دفتر معاضدت همکاران مشاور چهار روز در هفته در زندان اوین مستقر ونسبت به ارائه خدمات رایگان حقوقی به مددجویان اقدام می نمائید .

 ۲) آمار مددجویانی ( زندانی) که در طول چهار روز در هفته در زندان اوین مشاور رایگان دریافت می نمایند روزانه به صورت میانگین ۳۰ نفر  و ماهانه حدود ۵۰۰ نفر می باشد.

علاوه بر آمار بالا ماهانه حدود ۸۰ مددجو که در مرخصی به سر می برند و یا اقوام نسبی درجه اول آنها با معرفی نامه از زندان به اداره معاضدت مراجعه و نسبت به استفاده از خدمات مشاوره حقوقی و وکیل معاضدتی در پرونده اقدام می نمائد

این اداره همواره با توجه به شرایط ویژه اینگونه افراد بدون نوبت و در اسرع وقت نسبت به بررسی پرونده اقدام می نمائید.

همچنین افتتاح دفتر معاضدت قضائی در ندامتگاه تهران بزرگ فصل جدیدی از خدمات اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری مرکز می باشد که این امر حس مسئولیت کانون وکلای دادگستری مرکز را به مددجویانی که ازحق خدمات حقوقی محروم بوده اند ودر نتیجه آن محکوم به تحمل مجازات زندان شده اند را نشان می دهد.

مشاورین ندامتگاه تهران بزرگ با توجه به مسافت طولانی این ندامتگاه در روزهای سه شنبه هرهفته با حضور مستمر نسبت به ارائه خدمات مشاوره رایگان اقدام می نمایند .

خدمات مشاوره در زندان تهران بزرگ  به ماهانه حدود ۲۸۰ مددجو می رسد که علاوه بر این خدمات در زمینه خدمات وکیل معاضدتی مددجویان همه روزه به همراه مدارک و معرفی نامه از زندان حضورا و یا اقوام درجه اول نسبی ایشان جهت استفاده از خدمات وکیل معاضدتی اقدام می نمایند.

ضمناً با تأسیس کلینیک حقوق شهروندی در اداره معاضدت قضایی کانون وکلای مرکز علاوه بر وظایف مندرج در قانون وکالت که صرفاً  بایستی در پرونده های حقوقی مشاوره و قبول وکالت نمایند. بلکه در چندین حوزه از جمله حقوق کودک و مباحث مربوط به خشونت خانگی و کمک به اقشار آسیب دیده جامعه، بالاخص به مددجویان و در پرونده های کیفری نیز همکاران وکیل به صورت داوطلبانه  خدمات حقوقی ارائه و قبول وکالت می نمایند.

در مجموع دفاتر معاضدتی در ندامتگاه ها علیرغم شرایط خاص کرونا در کشور و این اداره ماهانه بیش از ۸۰۰ نفر مددجو در زمینه مشاوره رایگان حقوقی و همچنین اعطای وکیل معاضدتی جهت دفاع از موکل در پرونده خدمات رایگان ارایه می نماید.

رئیس اداره معاضدت قضایی کانون وکلای دادگستری مرکز در پایان گفت: امیدوارم که امروز با افتتاح دفتر معاضدتی قضایی کانون وکلای دادگستری مرکز در کانون اصلاح و تربیت و کمک به مددجویان که اطفال و نوجوانان هستند و عمدتاً در اثر سوء استفاده از ناآگاهی و عدم شناخت این قشر از قوانین و مقررات جاری مرتکب جرم می شوند، فصل جدیدی در ارائه خدمات حقوقی و حمایت از این مددجویان به ویژه قشر نیازمند جامعه، ایجاد گردد.

منیژه محمدی وکیل دادگستری و عضو اداره معاضدت قضایی کانون وکلای دادگستری و فعالین حقوق کودک نیز موضوعاتی مطرح کردند و از همکاری مجموعه زندان ها و کانون اصلاح و تربیت بسیار تشکر کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کانون وکلای دادگستری مرکز اداره معاضدت قضایی کانون وکلای دادگستری مرکز رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز افتتاح دفتر معاضدت وکیل معاضدتی معاون قضایی استان تهران ارائه خدمات خدمات حقوقی زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۲۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ حیدر آسیابی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره حقوق کارگران در دیدار اخیر ایشان با این قشر گفت: رکن اصلی اقتصاد کشور و رزمندگان جنگ اقتصادی، کارگران هستند و تلاش ما در دادگستری استان پیگیری مشکلات این قشر و حل آن است.

آسیابی با تاکید بر این که تنظیم قرارداد‌های خاص و تحمیلی به کارگران، از نظر قانونی اعتبار ندارند و خلاف قانون است، افزود: اگر کارگران به این نوع قرارداد‌ها معترض باشند می‌توانند شکایت کنند.

وی از اختصاص وکلای معاضدتی برای کارگران هم خبر داد و گفت: برای کارگرانی که نیاز به مشاوره حقوقی یا وکیل در پرونده‌های خود دارند، در رایزنی با کانوی وکلای قوه قضاییه، سهمیه ویژه برای وکلای معاضدتی، در نظر گرفته خواهد شد.

رئیس کل دادگستری گلستان ادامه داد: برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان نیز شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می‌یابد تا افراد بجای مراجعه به محاکم، اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند.

آسیابی با اشاره به این که رویکرد ما در دستگاه قضایی استان بر پایه حمایت از واحد‌های تولیدی است، افزود: این رویکرد، هم حمایت از کارفرما و هم حمایت از کارگر است که در نتیجه آن، فقط پارسال ۱۱۰ واحد تولیدی یا احیا شدند یا از تعطیلی و ورشکستگی نجات یافتند.

وی گفت: حفظ حدود ۳ هزار فرصت شغلی، نتیجه احیای این واحد‌ها بود و اگر امروز به اذعان مسئولان اداره کل کاهش ۱۵ درصدی بیمه بیکاری در سال گذشته داشتیم به علت رونق این واحد‌ها و افزایش ظرفیت تولید در استان بود.

رئیس کل دادگستری گلستان خاطرنشان کرد: هدف جلسه امروز تعامل بین بخشی بین متولیان اجرایی بخش خصوصی در کنار سایر نهاد‌های مثل شورای گفتگوی بخش خصوصی، ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد رفع موانع تولید در استان بود تا با استفاده از ظرفیت همگرایی دستگاه قضایی برای حل مشکلات کارگران تلاش شود.

آسیابی با بیان این که حقوق کارگر فقط دستمزد نیست، افزود: امنیت شغلی، بیمه بیکاری، بیمه سلامت، حفاظت و ایمنی محیط‌های کارگری و بازنشستگی هم شامل حقوق کارگر است و قانون برای تضمین این حقوق ضمانت اجرایی دارد.

وی گفت: کارگران باید برای به روز کردن مهارت‌های خود آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را جدی‌تر بگرند.

آسیابی اضافه کرد: قوانین کار برای رعایت تعادل بین کارفرما و کارگر و تامین حقوق کارگران وضع شده است که مهم‌ترین ویژگی آن حمایتی بودن این قانون و بیشتر بر پایه تامین حقوق کارگران است.

دادستان مرکز استان گلستان نیز از ورود پُررنگ‌تر دادستانی در حوزه کارگری و کارفرمایی خبر داد.

محمود اسپانلو با تسلیت درگذشت پاکبان گرگانی، گفت: از این پس ماموریت جدید معاونت حقوق عامه دادسرای مرکز استان، پیگیری موضوعات مربوط به حقوق کارگری و کارفرمایی است و همه جامعه کارگری استان می‌توانند از امروز برای بیان مشکلات و درخواست ها‌ی حقوق و قضایی خود به این معاونت مراجعه کنند.

اسپانلو با تاکید بر این که قطعا مشکلات مربوط به حوزه کارگری را رصد می‌کنیم گفت: مشکلات بخش کارگری و کارفرمایی مربوط به حقوق عمومی و از وظایف ماست و تلاش می‌کنیم خدمات ارزنه‌ای به قشر ارزشمند کارگر در استا ارائه کنیم.

وی با اشاره به این که بر اساس قانون بازرسان قانون کار در ماده ۱۰۱ جزو ضابطین دادگستری هستند افزود: دو. ره‌های آموزشی ویژه برای این ضابطین برگزار و کارت ضابط برای آنان صادر می‌کنیم تا در این حوزه نظارت‌ها گسترده‌تر شود.

دادستان مرکز گلستان درباره تمکین نکردن کارفرمایان به آرای صادر شده در مراجع قانونی گفت: این آرا ضمانت اجرای کیفری دارد و کارفرمایانی که از اجرای به موقع آرای هیئت‌های حل اختلاف و آرای قطعی و لازم الاجرای مراجع حل اختلاف جلوگیری کنند، علاوه بر اجرای آرا به جریمه نقدی از ۲۰ تا ۲۰۰ برابر حداقل مزد روزانه کارگر محکوم می‌شوند.

محمود اسپانلو درباره به کارگیری اتباع خارجی غیرقانونی در کارگاه‌ها هم گفت: بر اساس قانون، برای کارفرمایانی که از اتباع غیرقانونی به کار بگیرند از ۹۱ روز تا ۱۸۰ روز حبس در نظر گرفته شده است.

وی افزود: حمایت از کارگران، رابطه مستقیم با فعالیت اشتغال و تولید دارد و در این قسمت هم در ستاد اقتصاد مقاومتی استان برای کمک به واحد‌های تولیدی از کارفرمایان حمایت می‌کنیم تا منجر به حفظ و پایداری اشتغال کارگران شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان هم با قدردانی از نگاه دادگستری استان برای ورود به موضوع مشکلات کارگران گفت: ۱۸۸ هزار نفر کارگر بیمه شده در استان در ۴۳ هزار کارگاه کار می‌کنند.

حسینعلی خواجه مظفری ادامه داد: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده اکنون به ۱۶ روز رسیده است که رتبه سوم کشور را داریم.

وی با اشاره به کاهش ۱۵ درصدی تعداد افرادی که در استان بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، افزود: تنها استان کشور هستیم که با سیر نزولی پرداخت بیمه بیکاری مواجهیم و به معنای کاهش اخراج کارگران است که نتیجه اقدامات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و دستگاه‌های اجرایی برای کمک به رونق تولید و جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی است.

بیمه کارگران ساختمانی، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر، تمکین نکردن کارفرمایان به آرای صادر شده در هیئت‌های حل اختلاف و مراجع قانونی، به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز، قرارداد‌های چندماهه و تحمیلی از جمله مواردی بود که در جلسه امروز از سوی نمایندگان کارگری مطرح شد.

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است